Linkwheel Nedir - Nasıl Yapılır?



İnternet sektörü git gide önem kazanırken SEO ‘da buna bağlı olarak popülerliğini arttırmıştır. SEO’da başarılı olabilmek için  Linkwheel yani paravan blogların linklendirme sistemini iyi kurgulamak çok önemlidir.

Google her algoritmasında farklı değerlere önem vermesiyle Site İçi SEO ve Site Dışı SEO analizleri değişmeye uğrar. Linkwhel ile bloglardan alınan linkler en değerli linkler haline geldi. Peki bu Linkwheel nasıl oluyor?

Ana siteyle başlayalım. Öncelikle SEO uygulanacak bir web sitemiz olmak zorunda. Diyagramda gördüğünüz gibi bu sizin en ortadaki siteniz. Paravan Web 2.0 bloglarınızı  iyi kurgulayarak bu paravanları düzenli olarak besleyerek işe koyulabilirsiniz. Paravan Blog Nasıl Açılır? Paravan blog açmanın çok yöntemi vardır. En hızlı ve basit olanları


  1. http://www.blogu.biz
  2. blogspot.com
  3. http://tr.wordpress.com/
  4. wetpaint.com
  5. wikispaces.com
  6. wordpress.com
  7. yola.com
  8. yousaytoo.com
  9. xanga.com
  10. zoomshare.com
  11. 350.com
  12. freehostia.com
  13. hipero.com
  14. moonfruit.com
  15. iseekblog.com
  16. blog.ca
  17. blog.de
  18. blog.co.uk
  19. blog.com.es
  20. hpage.com
  21. jimdo.com
  22. bloggum.com
  23. doomby.com
  24. wallinside.com
  25. fotopages.com-
  26. freeblog.hu
  27. blog.hr
  28. freeblogspot.org
  29. journalspace.com
  30. freeflux.net
  31. i.ph
  32. webgarden.com

sitelerinden konunuzla alakalı blog açmak ve konu içerisinde link vermektir. Bu paravan blogları manuel olarak kendiniz yaparsanız daha faydalı olabilir. Hali hazırda bulunan servisleri kullanarak değilde farklı ip lerde wordpress kurarak ve paravanı iyi besleyerek istediğiniz sonuçları kısa sürede elde edebilirsiniz.

Linkwhell nedir?


linkwhell paravan bloglar kurup bu bloglara sitenizin içeriğiyle ilgili makaleler ekleyip bir süre sonra bu sitelerden makale içerisinde backlink alma yöntemidir diyebiliriz. Burada yapılacak en büyük yanlış paravan blog açıp hemen link çıkışı yapmaya başlamaktır. En güzel paravan site yöntemi size belli etmeden linki tıklamanıza yardımcı olan paravandır.  İnsanları teşvik etmelisiniz. Durduk yere insanlar sitenize girmez. Siz bir hizmet sunmalısınız ya da insanlar ilgi çekici birşey gördükleri için sitenize girerler. Mesela?

www.modacilar.org kullanıcı #seo eğitiminde google da üst sıralarda çıkmak istiyor. Tumblr kullanarak bir paravan blog açmış. Güzel ve moda, sağlık kelimelerini kullanarak kullanıcıyı çekme peşinde çok da başarılı olmuş.

LinkWhell mantığında Tumblr sadece işlemin ufak bir parçası. Siz paravanlarınıza ne kadar değer verir besler ana site gibi içerik eklerseniz. Ana siteniz de o kadar zenginleşir.

1 yorum:

Click here for yorum
Unknown
admin
8 Eylül 2017 08:24 ×

blog tanıtımı ile ilgili sayfanızda backlink çalışması yapmak istiyoruz. Detaylar için lütfen iletişime geçin. İletişim için - marketing@sadeceon.com

Congrats bro Unknown you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar
Yorumlarınız için teşekkür ederiz